Ohjaajat ja treenikuvaukset

Benny Faarvang, 7. dan

Anders Bennedsen, 7. dan

Anssi Koskinen, 5. dan (itsepuolustus)

Simo Siltanen, 5. dan (ottelu)

Essi Labart, 4. dan (liikesarjat)

Sirpa Halonen, 3. dan (jooga)

Tarja Jämsén, 1. kup (luento - kamppailijan jalkaterveyden edistäminen)


Benny Faarvang, 7. dan

Benny on tuttu kasvo ja pidetty ohjaaja suomalaisessa Sim Uu-skenessä. Bennyn ohjaamissa treeneissä tutustutaan Tanskassa kehitettyihin askelotteluharjoitteisiin taitotaso huomioiden harjoituksen kohderyhmän mukaisesti. Luvassa paritekniikka ja uusia ajatuksia askelotteluharjoitteluun!


Anders Bennedsen, 7. dan

Anders on Tanskan Sim Uu-yhteisössä aktiivinen ohjaaja. Anders on ammatiltaan opettaja, joten hänen ohjaamissaan harjoituksissa panostetaan innostavuuteen ja kehittävyyteen!


Anssi Koskinen, 5. dan (itsepuolustus)

Anssin ohjaamissa treeneissä keskitytään suoraviivaiseen pystykamppailuun taitotaso huomioiden harjoituksen kohderyhmän mukaisesti. Tällä kertaa ei harjoitella matossa vaan jalostetaan tutuista taekwondotekniikoista tehokkaita itsepuolustuskombinaatioita. Anssi on kovan luokan itsepuolustuskonkari ja monipuolinen kamppailija. Näissä treeneissä saa nauttia kovasta treenistä hymy huulilla!


Essi Labart, 4. dan (liikesarjat)

Essin ohjaamissa treeneissä päästään hiomaan tekniikkaa niin tekniikoiden lähtö- ja osumakohtien, voimantuoton kuin rytmin näkökulmasta taitotaso huomioiden harjoituksen kohderyhmän mukaisesti. Essi toimii Suomen liikesarjamaajoukkueen päävalmentajana ja vaikka liikesarjakilpaileminen ei kiinnostaisi saa näistä treeneissä mukaan repullisen vinkkejä oman perustekniikan kehittämiseen!


Simo Siltanen, 5. dan (ottelu)

Simo vetämässä demossa (interaktiivinen luento) tutustutaan ottelun uusimpiin tuuliin teknisestä ja taktisesta näkökulmasta. Simo toimii yhtenä Suomen Taekwondoliiton ottelumaajoukkueen vastuuvalmentajista ja on liikunnan sekä taekwondon ammattilainen. Simo pystyy kokemuksensa kautta tarjoilemaan kaiken ikäisille ja tasoisille harrastajille soveltuvat harjoitteet, joten ikä tai taito eivät ole esteenä Simon treeneihin osallistumiselle!


Sirpa Halonen, 3. dan (jooga)

Sirpan ohjaamissa treeneissä herätellään keho uuteen leiripäivään joogan avulla. Sirpa on koulutettu Yin jooga-osaaja.


Tarja Jämsén, 1. kup (luento) 

Tarja on isäntäseura Taekwondo Nurmijärven kasvatteja sekä koulutettu jalkahoitaja. Tarja vetää luennon potkulajien harrastajille tärkeästä aiheesta - kamppailijan jalkaterveyden edistäminen.


Diesel-treenit on suunnattu +40-vuotiaille harrastajille. Teemasta riippumatta harrastajien ikä on huomioitu näissä teemaharjoituksissa!


Alle 14-vuotiaat ovat mukana samoissa harjoituksissa vihreä-keltavöisten kanssa. Heidän mukanaan kulkee oma apuohjaa (Laura), joka avustaa ja neuvoo pääohjaajan ohjeistamissa harjoitteissa. Vaikka alle 14-vuotiaille ei ole leiriaikataulussa omia harjoituksia, saadaan lisäohjaajaresurssilla taattua mahtava leirikokemus myös nuoremmille harrastajille!