Taekwondo Nurmijärvi

Taekwondo Nurmijärvi on perustettu vuonna 2004 ja toimii Rajamäellä. Seura järjestää kunto- ja kilpataekwondoa kaikille taekwondosta kiinnostuneille. Järjestämme harjoituksia neljästä ikävuodesta ylöspäin. Seurassamme on tällä hetkellä noin 150 aktiivista harrastajaa.  

Harjoitukset koostuvat taekwondon eri osa-alueista sekä erilaisten liikuntataitojen harjoittelusta. Nuorimpien lasten ryhmien harjoittelussa painopiste on leikinomaisessa taekwondon harjoittelussa sekä perusliikuntataitojen oppimisessa.  Vanhempien lasten ryhmien harjoituksissa keskitytään jo tarkemmin taekwondon lajitaitojen oppimiseen liikuntataitojen harjoittelun lisäksi. Harjoitusten ohjauksesta vastaavat koulutetut ja kokeneet ohjaajat. 

Taekwondossa voi kilpailla liikesarjoissa ja ottelussa. Järjestämme harjoittelua myös kilparyhmille, joten seuran halukkailla harrastajilla on mahdollisuus myös kilpailla taekwondossa. Seuramme kilpailijat ovat saaneet menestystä liikesarjojen ja ottelun saralla niin Suomessa kuin ulkomailla.

Seuramme kotisali sijaitsee Rajamäellä, Kievarintie 14.


Ohjaajat

Ramil Mansikka Pääopettaja 5. dan
Iiro Suorela Ohjaaja 3.dan
Toni Ljungberg Ohjaaja 2.dan
Eelis Kosunen Ohjaaja 1.dan
Sami Reijasto Pääopettaja 5.dan
Stelios Kirtselis Otteluvalmentaja 2.dan
Iisa Suorela Ohjaaja 1.dan
Niko Myllynen Ohjaaja 1.dan
Joni Jämsen Ohjaaja 2.kup
Laura Ojanen Opettaja 4.dan
Saku Kotisalo Ohjaaja 3.dan
Tuikku Holopainen Ohjaaja 1.dan
Elisa Toivonen Ohjaaja 1.kup