Taekwondo Nurmijärvi

Taekwondo Nurmijärvi on perustettu vuonna 2004 ja toimii Rajamäellä. Seura järjestää kunto- ja kilpataekwondoa kaikille taekwondosta kiinnostuneille. Järjestämme harjoituksia neljästä vuodesta ylöspäin. Seurassamme on tällä hetkellä noin 150 aktiivista harrastajaa.  

Harjoitukset koostuvat taekwondon eri osa-alueista sekä erilaisten liikuntaitojen harjoittelusta. Nuorimpien lasten ryhmien harjoittelussa painopiste on leikinomaisessa taekwondon harjoittelussa sekä perusliikuntataitojen oppimisessa.  Vanhempien lasten ryhmien harjoituksissa keskitytään jo tarkemmin taekwondon lajitaitojen oppimiseen liikuntataitojen harjoittelun lisäksi. Harjoitusten ohjauksesta vastaavaat koulutetut ja kokeneet ohjaajat. 

Taekwondossa voi kilpailla liikesarjoissa ja ottelussa. Järjestämme harjoittelua myös kilparyhmille, joten seuran halukkailla harrastajilla on mahdollisuus myös kilpailla taekwondossa. Seuramme kilpailijat ovat saaneet menestystä liikesarjojen ja ottelun saralla niin Suomessa kuin ulkomailla.

Seuramme kotisali sijaitsee Rajamäellä, Kievarintie 14.


Ohjaajat

Ramil Mansikka Pääopettaja 5. dan
Iiro Suorela Otteluvalmentaja 3.dan
Stelios Kirtselis Ohjaaja 2.dan
Tuikku Holopainen Ohjaaja 1.dan
Sami Reijasto Pääopettaja 4.dan
Saku Kotisalo Ohjaaja 2.dan
Toni Ljungberg Ohjaaja 1.dan
Joni Jämsen Ohjaaja 1.kup
Niko Myllynen Ohjaaja 1.dan
Laura Ojanen Ohjaaja 3.dan
Iisa Suorela Ohjaaja 1.dan
Elisa Toivonen Ohjaaja 1.kup
Eelis Kosunen Ohjaaja 1.kup