Aloita taekwondo


Kevään 2024 alkeiskurssinäytökset

Alkeiskurssinäytökset järjestetään ti 16.1. klo 18.00 ja to 18.1. klo 18.00 salilla (Kievarintie 14, Rajamäki). Harjoitukset käynnistyy vkolla 4.

Tervetuloa tutustumaan lajiin, saliin ja ohjaajiin! :)

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tenavien kevätkausi 80€, muiden ryhmien kevätkausi 100€, aikuisten alkeiskurssitarjous - kevätkausi 0€!

Taekwondo on monipuolinen harrastus, joka kehittää kuntoa, nopeutta, liikkuvuutta ja voimaa. Usein ajatellaan, että aloittaminen vaatiin hyvän lähtökunnon tai esimerkiksi erityistä notkeutta. Ominaisuudet kehittyvät kuitenkin harjoittelun myötä, joten aloittamiseen vaaditaan ainoastaan oma mielenkiinto!

Alkeiskursseja järjestetään keväisin ja syksyisin lapsille, nuorille sekä aikuisille. Ryhmäkuvaukset löydät valikosta. Alkeiskurssin kesto on noin 5 kk. Varusteeksi sopii mukava liikunnallinen asuste. Harjoittelemme paljain jaloin. 

Otamme harrastajia mukaan myös kesken kauden, jolloin aloitus räätälöidään yksilöllisesti!

Alkeiskurssin aikana opitaan taekwondon perusteet, käyttäymisohjeet salilla ja kohotetaan kuntoa sekä liikutaan monipuolisesti. Ohjaajana alkeiskurssilla toimivat seuran koulutetut ohjaajat. Kurssi huipentuu vapaaehtoiseen vyökokeeseen. Valitse alta itsellesi tai lapsellesi sopiva harjoitusryhmä ja ilmoittaudu mukaan!

Voit kokeilla harjoittelua kaksi viikkoa maksutta!

Seura ei ole vakuuttanut harrastajia mahdollisten tapaturmien varalta. Harrastajien on mahdollisuus hankkia harjoittelun kattava vakuutus Suomen Taekwondoliiton kautta. Lisätietoja vakuutuksesta saat ohjaajilta harjoituksissa. 


Lisätietoja: Laura Ojanen, sähköpostitse (laura.h.ojanen@gmail.com) tai puhelimitse (040 517 8662).

Ryhmien harjoitusvuorot ja -ajat  löytyvät harjoitusajat-välilehdeltä.