Syyskauden seurakirje

13.10.2018

Tähän seurakirjeeseen on koottu koko syyskauden keskeiset toiminnot.

SYYSLOMA
Ensiviikolla (vko 42) 15.-19.10.2018 lomaillaan ja sali on kiinni. Hyvää syyslomaa!

OSAAJAA/OSAAMINEN HAKUSESSA!
Hei sinä harrastaja tai vanhempi! Hallitsetko sisällöntuottamisen nettisivuille ja/tai sosiaaliseen mediaan? Pysyykö kynä kädessä ja näppäimistö sauhuaa, kun löytyy jutunaihetta?

Seura etsii lisävoimia tiedottamiseen, kuten nettisivujen ja somen ylläpitoon sekä lehtijuttujen kirjoittamiseen. Tehtävä voidaan rajata myös vain yhteen osa-alueeseen. Tarjoamme selkeän suunnitelman, jonka mukaan tehtävää on helppo toteuttaa. HUOM! Lajikokemusta ei vaadita. Yksin et jää asian kanssa, sillä tiedottamista hoidetaan jo nyt useamman henkilön toimesta. Toiminnan kehittäminen vaatii kuitenkin kipeästi lisää tekijöitä!

Mikäli koet, että pystyt tarjoamaan kalliista vapaa-ajastasi pienen osan seuratyöhön, ota yhteyttä Lauraan: laura.h.ojanen@gmail.com, p.040 517 8662 Kiitos jo etukäteen!

VÄLIVYÖKOKEET
Seuraava välivyökoe järjestetään tiistaina 30.10.2018 harjoitusryhmien normaaleilla treenivuoroilla. Tiistai on ensisijainen vuoro. Torstaina 1.11.2018 ryhmien normaaleilla treenivuoroilla voi korvata välivyökokeen, mikäli tiistaina ei pääse osallistumaan. Hyväksytty välivyökoe on edellytyksenä osallistumiselle virallisiin vyökoetilaisuuksiin touko- ja joulukuussa.

Ilmoittaudu välivyökokeeseen oheisen linkin kautta (alkeiskurssilaisten ei tarvitse ilmoittautua): www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/ilmoittautumislomake

Mitä mukaan?
- Suomen Taekwondoliiton lisenssi tulee olla hankittuna (Lue alta lisätietoa lisensistä!)
- Taekwondo-passi ja/tai harjoituskortti
- Taekwondopuku ja -vyö
- Juomapullo

Välivyökokeen hinta on 15€, jonka seura laskuttaa jälkikäteen. HUOM! Alkeiskurssilaisilla ensimmäinen välivyökoemaksu kuuluu alkeiskurssin hintaan.

Vyökoevaatimukset löydät osoitteesta: www.taekwondonurmijarvi.fi/materiaalit/vyokoevaatimukset

Tutustu voimassa oleviin lisenssietuihin sekä lisenssivaihtoehtoihin: www.suomentaekwondoliitto.fi/lisenssi Yllä olevan linkin kautta pääset myös lisenssinostoon.

YLIMÄÄRÄINEN YLEISKOKOUS
Seuran ylimääräinen yleiskokous järjestetään salilla ti 30.10.2018. Kutsu laitetaan nähtäville salin seinälle. Esityslistalla sääntömuutos koskien kahden yleiskokouksen (syyskokous ja kevätkokous) malliin siirtymistä. Kutsuttuna kokoukseen ovat seuran jäsenet sekä junioriharrastajien vanhemmat.

PIKKUJOULUT
Pikkujouluja juhlitaan salilla lauantaina 1.12.2018!

Klo 18.00-20.00 lasten pikkujoulut (Myös lasten vanhemmille!) 
Luvassa lasten ryhmien esitykset. Lisäksi ottelu- ja liikesarjatoiminta esittäytyvät.

Tarjoilujen mitoittamiseksi, käy klikkaamassa oheisen linkin kautta perheenne osallistujamäärä 24.11.2018 mennessä: www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/pikkujoulut

Klo 20.00 alkaen aikuisten pikkujoulut (Myös lasten vanhemmille! K-18, Omat ”eväät” mukaan.)

Lapsilla pikkujouluasusteena taekwondopuku.

Kutsu liitteenä, tervetuloa!

YÖWONDO
Supersuosittu Yöwondo tulee taas!

Lasten yöwondo järjestetään omalla salilla 5.-6.12.2018!

Mukaan otetaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tapahtuma on maksuton. Valvojina toimii 
useampi täysi-ikäinen ohjaaja sekä lasten vanhempia. Ohjelmassa uintia, pelailua ja muuta hauskaa. 
Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa infoa varusteista yms.

Ilmoittautumiset oheisen linkin kautta: www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/yowondo

Aikuinen! Pääsisitkö mukaan valvojaksi? 
Ilmoittautuminen lasten ilmoittautumislomakkeen kautta.

Aikataulu liitteenä olevassa kutsussa!

VYÖKOKEET KAUDEN LOPUSSA
Syyskauden päättävät vyökokeet järjestetään viikolla 50 ensisijaisesti ryhmien omilla vuoroilla. Tarkat ryhmäkohtaiset ajat julkaistaan myöhemmin!

SAVE THE DATE – NURTZI OPEN 2019
Ensi vuoden Nurtzi Open järjestetään isompana kuin koskaan. Ottelun lisäksi mukana myös liikesarjat. Varaa kalenteriisi viikonloppu 26.-28.4.2019. Kilpailut käydään lauantaina Klaukkalan jäähallilla ja talkoohommia riittää koko viikonlopuksi.‍

Liitteet