Ilmoittaudu mukaan

Haluatko mukaan toimintaan?

Kamppailulajien harrastaminen alkaa alkeiskurssista, joka kestää noin kolme kuukautta. Alkeiskurssin aikana opitaan kunkin lajin perusteet, käyttäymisohjeet salilla ja kohotetaan kuntoa sekä liikutaan monipuolisesti. Ohjaajana alkeiskurssilla toimivat seuran omat ohjaajat. Kurssi päättyy vyökokeeseen, jonka jälkeen harrastaja on oikeutetu käyttämään ensimmäistä värivyötä. Alkeiskurssin jälkeen harrastaja voi osallistua kaikkiin seuran harjoituksiin.

Tenavakamppailu on tarkoitettu 4-6-vuotiaille ja kurssin kesto on joko syys- tai kevätkausi. Tenavakamppailussa ei tähdätä vyökokeisiin, vaan harjoitellaan lajia iloisesti liikkuen. Ryhmässä keskitytään lasten perusliikuntataitojen harjoitteluun iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Alkeiskursseja järjestetään sekä lapsille että aikuisille. Lasten ikäryhmät ovat 7-9-vuotiaat ja 10-13-vuotiaat. 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille on tarkoitettu aikuisten alkeiskurssi. Alkeiskurssilla opitaan lajin perusteet ja käyttäytymistavat. Lasten kursseilla painotetaan myös enemmän leikinomaista oppimista sekä perusliikuntataitojen vakiinnuttamista.

  • Alkeiskurssin hinta on 95,-
  • Tenavakamppailu hinta/kausi on 70,-

Lisätietoja: Laura Ojanen (laura.h.ojanen@gmail.com, 040 517 8662)

Treenikalenteri löytyy Harjoitusajat osiosta.

 

Alkaville kursseille voi varata paikan alla olevan lomakkeen kautta!

 

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.