Ilmoittaudu mukaan

 

Haluatko mukaan toimintaan?

Kamppailulajien harrastaminen alkaa alkeiskurssista, joka kestää noin kolme kuukautta. Alkeiskurssin aikana opitaan kunkin lajin perusteet, käyttäymisohjeet salilla ja kohotetaan kuntoa sekä liikutaan monipuolisesti. Ohjaajana alkeiskurssilla toimivat seuran omat ohjaajat. Kurssi päättyy vyökokeeseen, jonka jälkeen harrastaja on oikeutetty käyttämään ensimmäistä värivyötä. Alkeiskurssin jälkeen harrastaja voi osallistua kaikkiin seuran harjoituksiin.

Tenavakamppailu on tarkoitettu 4-6-vuotiaille ja kurssin kesto on joko syys- tai kevätkausi. Tenavakamppailussa ei tähdätä vyökokeisiin, vaan harjoitellaan lajia iloisesti liikkuen. Ryhmässä keskitytään lasten perusliikuntataitojen harjoitteluun iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Alkeiskursseja järjestetään sekä lapsille että aikuisille. Lasten ikäryhmät ovat 7-9-vuotiaat ja 10-13-vuotiaat. 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille on tarkoitettu aikuisten alkeiskurssi. Alkeiskurssilla opitaan lajin perusteet ja käyttäytymistavat. Lasten kursseilla painotetaan myös enemmän leikinomaista oppimista sekä perusliikuntataitojen vakiinnuttamista.

 

Syksyllä 2017 alkaville kursseille voi varata paikan nettisivujen kautta.

Alkeiskurssit sekä lapsille että aikuisille ja tenavakamppailu 4-6-vuotiaille.

 

Alkeiskurssinäytökset järjestetään seuran omalla salilla (Kievarintie 14, Rajamäki) tiistaina 22.8.2017 klo18.00 alkaen ja torstaina 24.8.2017 klo18.00 alkaen. Jos näytöksen ajankohta ei syystä tai toisesta käy, ota yhteyttä Iiro Suorelaan joko sähköpostitse (iiro.suorela@elisanet.fi) puhelimitse (0400 728 286).

  • Alkeiskurssin hinta on 90,-
  • Samalla maksulla pääsee harrastamaan kaikkia Kamppailukeskuksen lajeja.
  • Tenavakamppailu hinta/kausi on 60,-

 

Alkeiskurssit alkavet viikolla 35.


Treenikalenteri löytyy harjoitusajat-välilehdeltä

Tervetuloa!